Objavljeno u:

Želite da više ljudi sazna za vas? Što kažete da to učinite putem promotivnog članka?

21.02.2017.

Želite da što veći broj potencijalnih kupaca sazna za vas i vaše proizvode? Uvjereni ste da radite pravu stvar, no ako o tome šutite, to je, kako kaže jedan komunikacijski mag, “kao da namigujete plavuši u mraku” – samo vi znate koliko je to što radite dobro, ali od toga nema previše koristi…

Naime dok kod tržišta ne ostvarite prepoznatljivost, dok ne stvorite interes, i želju da iskušaju vaše proizvode, klijenti će vas zaobilaziti, bez obzira koliko kvalitetni bili u onome što radite. A bez klijenata nemate što niti raditi na tržištu, slažete se?!

A upravo je promotivni članak, u kojemu ćete tržištu reći da postojite, jasno objasniti što radite, te koje potrebe zadovoljavate i na koji način, jedan od najučinkovitijih načina da u kratkom roku stvorite prepoznatljivost, te privučete velik broj novih korisnika svojih usluga.

Želite li se tržištu obratiti putem promotivnog članka, obratite nam se s povjerenjem – rado ćemo za vas sastaviti promotivni tekst. Iskustvo u pisanju od preko petnaest godina, te veliki broj objavljenih tekstova i promotivnih članaka garancija su da će i vaš tekst biti napisan profesionalno, te da će, kao i naši prijašnji tekstovi polučiti veliku pažnju i interes ciljanog tržišta.

Promotivni članak, može se, po dogovoru objaviti i na našim stranicama.

Napomena: U promotivnom članku ističemo vaše specifičnosti i prednosti u odnosu na konkurenciju, no ne iznosimo neistine…

Kontaktirajte nas za više informacija putem kontakt forme: