Objavljeno u:

Time Management

13.02.2017.

Vrijeme je najvrijedniji resurs koji imamo. Dostupno je sada, ne možemo ga uskladištiti, niti sačuvati za kasniju upotrebu. Ukoliko ga sada ne iskoristimo kako treba, nepovratno je izgubljeno.

Kako upravljate vremenom tako zapravo upravljate i samima sobom, i zato način na koji upravljate vremenom govori jako puno o vama – o vašim vrijednostima, prioritetima, stanju svijesti i ambicijama.. Bez kvalitetnog upravljanja vremenom, teško ćete se kretati kroz život, napredovati i ostvarivati svoje ciljeve, a velika je vjerojatnost i da će vas vrijeme pregaziti…

Kako upravljate vremenom jako dobro dolazi do izražaja u poslovnoj sferi. Naime vrijeme je novac, i ako niste u stanju kvalitetno upravljati svojim vremenom, nećete biti produktivni, a to će se nepovoljno odraziti i na profitabilnost vašega poduzeća i cjelokupno poslovanje. Ako na vrijeme ne izvršavate svoje obaveze, biti ćete prisiljeni raditi duže, pa će trpjeti i vaš privatan život, a kako ćete konstantno biti izloženi pojačanom stresu,  stradavati će i vaše zdravlje.

No sve je to moguće izbjeći boljom organizacijom, boljim upravljanjem samima sobom, a time i svojim vremenom.

Na ovoj ćete radionici naučiti kako to postići.

Ako volite život, vodite računa na što trošite svoje vrijeme, jer od vremena se život i sastoji. Benjamin Franklin