Objavljeno u:

Slogani

11.02.2017.

Želite li se jasno izdvojiti od konkurencije, zauzeti svoje jedinstvno mjesto pod suncem, biti  jedni i jedini na tržištu i na tome ostvarivati ekstra zaradu?

Upravo tome i služi slogan!

Slogan je potpis vaše tvrtke, i on vas jasno i nedvosmisleno diferencira u odnosu na konkurenciju. Na jedinstven način komunicira vašu snagu, identitet i misiju i u očima tržišta pozicionira vas kao da ste jedini na tržištu, ne ostavljajući mjesta za ikakvu dvojbu.

Zato i ne bi smio podsjećati na ništa već viđeno.

Bukurešt se u propagandnim materijalima često spominje kao Mali Paris Istoka. Ovo je transparentan primjer loše postavljenog slogana! Odlučite li se za ovakav pristup, on će vam nedvojbeno pomoći da vas se uoči, no budite sigurni da tako nikad nećete postati veći od onih iza čije se sjene skrivate!

Samo oni koji misle da sami ne vrijede dovoljno, ili jednostavno – ne misle, krpaju se uz druge.

Zato ako želite biti uspješni, te imate ambicije postati veliki i jedinstveni dobro je od samog početka stvari postaviti kako treba. Jer slogan se od početka smišlja da bude trajan. Iz njega se gradi cijela priča koju kasnije komunicirate tržištu, kompletan vaš tržišni imidž, cijeli vaš brand i sve što on predstavlja.

No ako ga i niste postavili na početku – ni kasnije nije prekasno…

Najbolje vrijeme za zasaditi drvo bilo je prije dvadeset godina. Drugo najbolje vrijeme je sad. Ako ne sad – kad? Taoistička mudrost