O meni

Egli Ilić, Copywriter i slobodni autor

Dobar dio svoje karijere provela sam u financijskom okruženju, no rad na osobnom razvoju iznjedrio je na površinu mnoštvo mojih većih ljubavi, a jedna od njih je i pisanje. Pisanje je moja strast, a iz strasti i nastaje izvrsnost!

Pišem i objavljujem još od 2001. U svome portfelju imam oko 250 objavljenih članaka, a pisala sam i pišem za brojne domaće i regionalne časopise i portale.  Kao copywriter, radila sam za sektor trgovine, IT sektor, financijsku i prehrambenu industriju, duhovnost, kvantnu znanost, osobni razvoj, wellness ali i za mnoge druge, a tekstovi koje pišem za svoje klijente redovito polučuju željeni učinak.

Višegodišnji rad u Svjetskoj banci i život na putu proširio je moje horizonte na mnogo načina, te mi pružio nove mogućnosti razvoja. Učila sam, stjecala vrijedno iskustvo poslovanja u međunarodnom, multikulturalnom okruženju, i pri tome upoznavala drugačiji život i druge kulture iz prve ruke.

Za autentično pero – neprocjenjivo!

A onda sam krenula ispisivati svoju vlastitu poslovnu i životnu avanturu.

Osim copywritingom i freelance pisanjem, bavim se i terapijskim radom i coachingom, te održavam razne radionice, predavanja i seminare iz područja osobnog razvoja.

Moj rad iz ovog područja možete pratiti na stranicama Egli Ilić

Jer život je ili predivna avantura, ili ništa! Helen Keller