Objavljeno u:

Pronađite svoju oazu mira u Massa Centru, u neposrednoj blizini Zagrebačkih blizanaca…

21.02.2017.

MASSA CENTAR za rekreaciju i relaksaciju, u zapadnom dijelu poslovnog centra Zagreba nudi utočište i bijeg od svakodnevnog stresa i užurbanosti…

“Ako nešto svim srcem želite, Svemir će vas u tome i podržati”, kaže Dina Kmezić, suvlasnica centra za rekreaciju i relaksaciju Massa. Dina i njezina majka Gracijela godinama su maštale o otvaranju ovakvoga centra. Naime kada je centar, koji je u Kutiji šibica pokrenula Gracijela postao premalen za njih obje, i nedovoljan da zadovolji potrebe njihovih klijenata, trebalo je pronaći novo rješenje. Razmišljale su o puno većem prostoru, u kojemu će svojim klijentima moći ponuditi cijelu lepezu usluga za relaksaciju i rekreaciju.

Massa Centar: zajednička ideja majke i kćeri pretvorena u lijepu obiteljsku poslovnu priču

Ideja im je od početka bila ponuditi klijentima mjesto gdje će se bar na kratko moći opustiti, bilo nakon posla, bilo za vrijeme pauze od posla, a upravo je to svima potrebno, kako bi u ovim dinamičnim i stresnim vremenima mogli optimalno funkcionirati. Naime dokazano je da se opuštanjem luči endorfin – hormon sreće, pa tu pozitivnu energiju onda širimo i oko sebe, čime u svoj život počinjemo privlačiti konstruktivnije realnosti.

Osim toga, kada tijekom dana napravimo kratku pauzu od posla, te se prepustimo nekom relaksirajućem tretmanu ili masaži, naš se radni učinak bitno povećava – povećava se sposobnost logičkog razmišljanja, ali i dolaska do kreativnih rješenja, a upravo je to pristup koji se na Istoku oduvijek koristi kako bi se poboljšala radna učinkovitost.

Upravo je to ono što Dina i Gracijela danas nude svojim klijentima. Svoj su centar – upravo onakav o kakvom su maštale prije dvije godine otvorile u Zagrebačkoj 194, u neposrednoj blizini Zagrebačkih blizanaca – poslovnog centra zapadnog dijela grada, koji vrvi stresom i užurbanošću.

Mjesto gdje se Istok i Zapad susreću – brojne masaže i tretmani

Ideja im je od početka bila otvoriti centar gdje se Istok i Zapad susreću, što Massa Centar doista i jest. Danas u Massa Centru možete uživati u klasičnim, medicinskim, sportskim, anticelulitnim, ili pak ultrazvučnim masažama, no možete birati i između cijelog niza istočnjačkih masaža i terapija, koje osim opuštajućeg, imaju i iscjeljujući učinak na cijeli naš sustav, kao što su primjerice tajlandska masaža, yumeihu, refleksoterapija, ili pak Shiatsu.

“Ljudi vrlo često troše jako puno novaca, obilazeći liječnike, nadajući se da će pronaći rješenje za svoje psihofizičke tegobe, ili pak piju razne lijekove, čime nerijetko i truju svoj organizam štetnim kemijskim sastavima. No svaki problem koji imamo svoj uzrok ima u blokiranoj energiji, a kroz svjestan dodir, upravo tamo gdje je energija blokirana, što se u tretmanima može jako dobro osjetiti, može se ponovo uspostaviti energetski protok, i tako razriješiti iznenađujući broj naših tegoba. Zato se u Massa centru fokusiramo na to da otklonimo uzrok, čime se, dakako radi i na posljedici. Samim time, naši su tretmani izvrsna podrška zdravlju”, kaže Dina.

Na temelju dugogodišnjeg iskustva rada s klijentima, Dina i Gracijela slažu se da se najbolji iscjeljujući učinak ostvaruje kombinacijom medicinske i tajlandske masaže, koje svakako preporučaju svima onima koji osjećaju konkretne zdravstvene tegobe.

Yoga, radionice i ostali sadržaji

Osim raznih masaža, te energetskih i drugih tretmana, u prostoru Massa Centra, nude se i brojni drugi sadržaji rada s tijelom. Ovdje, u posljepodnevnim satima možete birati između terapeutske yoge, pilatesa, medicinske gimnastike, aroma radioica i slično, te se stalno nude novi sadržaji.

U ponudi Massa Centra je i ritmika za djevojčice, ali i vrlo popularan hip hop ples za tinejdžere. Naime poznato je da tinejdžeri imaju višak energije koju je potrebno kvalitetno usmjeravati, kako bi se ona, umjesto kroz ljutnju manifestirala na kreativan i konstruktivan način, a upravo im je to u Massa centru i omogućeno.

Otvorene za suradnju…

Prostor se danas iznajmljuje i drugim plesnim grupama koje pripremaju koreografije za nastupe i predstave, ali i za privatne kondicijske treninge, no Dina i Gracijela otvorene su proširiti svoju suradnju sa svima onima koji svojom energijom i životnom filozofijom podržavaju njihovu priču i energiju.

A Dininu i Gracijelinu dobru energiju osjetiti ćete već na ulazu u Massa Centar. Cijeli prostor Centra odiše vedrinom, mirom, skladom i pozitivnom vibracijom, a napunjeni dobrom energijom u ovome centru, te ćete vibracije nositi sa sobom i nakon što napustite ovaj prostor.

Posjetite Massa centar u Zagrebačkoj 194, i pronađite u ovoj oazi mira, relaksacije i rekreacije nešto i za sebe, ili pak razveselite svoje najmilije poklon bonom Massa centra, i neka sami izaberu između mnoštva sadržaja koji se ovdje nude.

Više o Massa centru saznajte iz linka Massa Centar

Autorica teksta je Egli Ilić