Copywriting

 

Riječi imaju moć. Zbog njih se zaljubljujemo. Zbog njih ulazimo i u ratove. One potiču promjenu i oblikuju svijet…

No riječi mogu pokrenuti i preokrenuti i vaše poslovanje – iz temelja! 

Svaka riječ upotrebljena u komunikaciji s tržištem – na vašim web stranicama, u brošurama i drugim promotivnim materijalima, ime koje dajete svojim proizvodima, pa i samo ime tvrtke, snažno utječu na percepciju koju tržište stvara o vama i onome što mu nudite!

Upotrijebite li riječi na pravilan način, možete si drastično povećati posjećenost stranica. Možete pobuditi interes ljudi za vaše proizvode, i pretvoriti ih iz slučajnih posjetitelja u vjerne kupce.

Pronađete li „magičnu formulu“ pravih riječi možete odjednom, bitno povećati svoju zaradu, bez da bilo što drugo promijenite u svom poslovanju.

Koristi koje vaš proizvod nudi tržištu mogu biti kristalno jasne vama, no da bi prodali (a to vam je i cilj, zar ne?!), te koristi morate učiniti jednako jasnima i drugima. Ako u tome ne uspijete –  uzalud vam sav trud.

Znate li da su tipkovnica, miš i grafičko sučelje Xeroxovi izumi? U Xeroxu su znali da imaju izvrstan proizvod, no nisu znali kako uvjeriti bilo koga da njihov izum ima smisla. Onda se pojavio Apple. Nenadmašivi komunikacijski mag, S. Jobs iskoristio je ova tri izuma i podigao Apple na novu razinu.

Riječi upotrebljene na pravi način mogu značiti SVU RAZLIKU u vašem poslovanju! 

A upravo tome i služi copywriting. 

U HM Copywritingu u svaku riječ koju za vas smislimo udišemo život, i tako dajemo snažan poticaj vašem poslovanju. Bilo da ste poduzetnik početnik, i tek trebate osmisliti svoju komunikacijsku priču, ili već poslujete, te trebate impuls, pronaći ćemo prave riječi za vas – riječi koje će i vaše poslovanje podignuti na višu razinu!

Pronaći ćemo ono u čemu ste najbolji, što vas čini drugačijima od ostalih, te jasno komunicirati vaše prednosti i koristi koje kroz ono što radite nudite tržištu.

A vi? Vi samo morate biti izvrsni u onome što radite, i opravdati svaku riječ s kojom ćemo vas predstaviti!

Što vam nudimo?

  • pisanje sadržaja za web stranice, brošure, i druge promotivne materijale,
  • pisanje promotivnih tekstova za časopise i portale,
  • sastavljanje poslovnih pisama, newslettera i sl.,
  • osmišljavanje imena tvrtke, branda i sl.,
  • osmišljavanje slogana,
  • sastavljanje govora za razne prigode,
  • i još puno toga…sjetite se sami…

A sve to radimo s jednakom učinkovitošću, i na hrvatskom, i na engleskom jeziku!

Pogledajte stvarnu snagu riječi u video clipu ispod: